Lajme

Ugljanini akuza të rënda Serbisë: Ju jeni një përbindësh dhe “shtet fashist”, duam Republikën e Sanxhakut!

Politikani Sulejman Ugljanini, e ka tronditur opinionin serb sërish me një deklaratë të fortë. Ai ka kërkuar republikë për rajonin e Sanxhakut.

Këtë dëgjohet duke e thënë para një mase të ekzaltuar, ndërsa videoja ka marr vëmendje të madhe në opinionin publik.

“Unë jam i kënaqur që ne tani kemi më shumë mundesi për të ndarë përgjegjësi politike dhe se së bashku ne do të mposhtim këtë përbindësh, përbindëshin fashiste shtetin e Serbisë, e cila dëshiron të legalizojë gjenocidin dhe krimet si një mjet për të pushtuar territore dhe zgjidhjen e çështjeve politike me lutfë”, përfundoi Ugljanin” -ka thënë ai.