Të fundit

UDSH çertifikon listën zgjedhore, do të garojë me numrin 5

Unioni Demokratik Shqiptar çertifikohet dhe merr numrin 5 në zgjedhjet lokale në komunë të Preshevës që do të mbahen më 28 mars 2021.

Njoftimi plotë :

Njoftohen të gjithë aktivistët dhe simpatizuesit e Unionit Demokratik Shqiptar se pas grumbullimit të nënshkrimeve të nevojshme, UDSH, ka dorëzuar listën zgjedhore për pjesëmarrje në zgjedhjet komunale në Preshevë që do të mbahen më 28 mars.

Unioni Demokratik Shqiptar në këto zgjedhje do të marrë pjesë me 13 kandidatë për këshilltarë.