Lajme

Thaçi takoi udhëheqësin e EULEX-it, tha se ky mision është i suksesshëm

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur U.D. Shefin e EULEX-it, Bernd Thran, me të cilin bisedoi për vazhdimin e bashkëpunimit në mes të institucioneve të Kosovës dhe EULEX-it.

Thaçi u shpreh se EULEX-i mbetet i rëndësishëm për Kosovën dhe se ka sjellë përvojë të mirë për institucionet e Kosovës.

“Kemi bashkëpunim të mirë me EULEX-in. Institucionet e Kosovës kanë përfituar nga përvoja me EULEX-in”, u shpreh Thaçi.

Bernd Thran u shpreh se EULEX-i do të vazhdojë bashkëpunimin me institucionet e Kosovës, në përputhje me mandatin.

Presidenti Thaçi përfundoi se EULEX-i është mision i suksesshëm dhe Kosova do të vazhdojë bashkëpunimin me të.