Lajme

Thaçi ‘Qeverisë së re i uroj sukses në përmbushjen e programit qeverisës’

mori besimin e deputetëve të Kuvendit. Me 61 vota për, 24 kundër dhe një , të mërkurën është votuar Qeveria e re në krye me Avdullah Hotin.

Presidenti i vendit, , ka përgëzuar deputetët e Kuvendit, duke thënë që kjo është ditë e rëndësishme për demokracinë tonë.

‘ I përgëzoj deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës për votimin e Qeverisë së re. Kjo është një ditë e rëndësishme për demokracinë tonë dhe për qytetarët e vendit. Qeverisë së re i uroj sukses në përmbushjen e programit qeverisës dhe i ofroj bashkëpunim të plotë në jetësimin e agjendës kombëtare dhe ndërkombëtare”, ka shkruar Thaçi në Facebook.

Postimi i plotë:

I përgëzoj deputetët e Kuvendit të Republikës së Kosovës për votimin e Qeverisë së re. Kjo është një ditë e rëndësishme për demokracinë tonë dhe për qytetarët e vendit. Qeverisë së re i uroj sukses në përmbushjen e programit qeverisës dhe i ofroj bashkëpunim të plotë në jetësimin e agjendës kombëtare dhe ndërkombëtare.

Me bashkëpunim dhe koordinim ndërinstitucional mund ta rimëkëmbim ekonominë tonë dhe të lëvizim me hapa më të shpejtë drejt integrimit euroatlantik, duke e fuqizuar partneritetin me -në dhe me të gjitha shtetet mike.