Maqedoni

Thaçi: Nëse BDI është Nana e madhe, pyetni kush është babai?

Në debatin televiziv ‘Click plus’ i ftuar sonte ishte kreu i PDSH-së Menduh Thaçi i cili et mbi situatën
politike dhe kalkulimet e mundëshme për zgjedhjet e parakohëshme parlamentare.

I pyetur mbi atë që thuhet se BDI është nana e madhe në skenën politike, Thaçi thotë se duhet pyetur në këtë rast kush është babai.

‘Nëse BDI është nana e madhe, duhet të pyesni kush është babai, unë jam super babai i BDI-së’, ka thënë kështu Thaçi.