Lajme

Thaçi – Kurtit: Nëse dikush është i ngopur me pushtet, jam unë në këto 20 vite

Presidenti Hashim Thaçi ka komentuar deklaratën e kryeministrit në detyrë, Albin Kurti se ai deshi të marrë kompetencat duke tentuar të shpallë gjendjen e jashtëzakonshme për pandeminë.

‘’Nëse dikush është i ngopur me kompetenca, jam unë në këto 20 vite. Interpretimi i ij është cështje e tij. Kam bërë përpjekje që të koordiohemi dhe nuk ka qenë i koncentruar që të diskutojë për atë ide’’, ka thënë Thaçi.

‘’Ka qenë një ngurtësim i tij i pa spjegueshëm, një kryeneqësi. “Nuk kërkova gjendje të jashtëzakonshme për më shumë kompetenca, jam ngopur me to”, deklaroi ai.