Të fundit

Temperaturat e larta shkaktojnë probleme të mëdha shëndetësore tek qytetarët e Preshevës

Temperaturat e larta që po mbretërojnë këto ditë kanë shkaktuar probleme enorme me të vjellura dhe barkqitje tek qytetarët e komunës së Preshevës, kështu thuhet nga personeli shëndetësor i Shërbimit të Urgjencës, transmeton Ministria e Lajmeve

Mjekët apelojnë që në këto temperatura të larta t’i shmangin ushqimet e shpejta e sidomos qytetarët të kenë kujdes se në cilat vende hanë ushqime.