Të fundit

Situatë alarmante: Edhe 25 raste pozitive konfirmohen për vikend në Bujanoc

Në Raportin e fundit të Shtpisë së Shëndetit në Bujanoc, del në pah, se janë regjistruar edhe 25 raste pozitive me koronavirus në Bujanoc.

Tanimë, edhe Shtabi për Situata të Jashtëzakonshme, ka shpallur gjendje të  jashtëzakonshme, pikërisht pasi që numrat e të prekurve me koronavirus, janë shumëfishuar.

Nga nesër (e martë), priten të hyjnë në fuqi edhe masat e vendosura nga Shtabi i Krizave republikane, nga ku shumë biznese, do të mbyllen në ora 18:00, ndërsa , do të ndalohet grumbullimi mbi pesë persona në ambient të hapur dhe ate të mbyllur./l.lajm