Lajme

Shtabi i Krizave në Serbi uli çmimin e testit PCR dhe antigjenik

Shtabi i Krizave në Serbi, pas mbledhjes së mbajtur sot në Beograd, vendosi të ulë çmimin e testit PCR nga 9 në 6.000 dinarë, përcjell Ministria e Lajmeve.

Poashtu është ulur edhe çmimi i testit antigjenik – nga 3500 në 1800 dinarë.

Gjithashtu, vendim tjetër me rëndësi është edhe periudha e izolimit e cila u shkurtua nga 10 në 7 ditë.