Lajme

Shqiprim Arifi: Ka premtuar edhe një herë për hapjen e kufirit në mes f.Miratoc-f.Llojan

Pas vizitave që ka bërë Kryetari i Komunës së Preshevës me absador të ndryshëm në qytetin e Beogradit,ai ka dhënë një lajm të gëzueshëm për qytetarët e komunës së Preshevës ,vecanarisht për banorët që tashmë njëzet vite presin hapjen e këtij kufiri nga fshati Miratoc – fshati Llojan.

Arifi deklaroi se ka marrur perkrahje nga amabsadat per hapjen e kufirit dhe per problemet qe perballen banoret e Lugines sic jane: zhvillimi ekonomik, tekstet shkollore per nxenesit.

Arifi se fundmi gjatë intervistës ka premtuar përsëri se do të hapet kufiri me Republikën e Maqedonis ,në mes fshatit Miratoc dhe fshatit Llojan me datë 01.09.2019 .