Të fundit

Shoshaja e Poshtme me objekt të ri parashkollor edhe për fëmijë me nevoja të veçanta

Kryetarja komunës Ardita Sinani njofoti se kanë përfunduar punimet e rregullimit të objektit të ri parashkollor dhe për fëmijet me nevoja të veçanta në Shoshajën e Poshtme, përcjell Ministria e Lajmeve.

Më poshtë mund ta lexoni njoftin e plotë e znj.Sinani

Sot vizitova objektin e ri të Entit parashkollor “8 marsi” për fëmijët me qëndrim ditor në Shoshajë të Poshtme.

Lajm i mirë është se komplet kati i parë i këtij objekti do të shërbejë për fëmijët me nevoja të veçanta ?.

Me këtë rast do të ndërtohet edhe ? fusha rekreative buzë pishave dhe natyrës ?

Duke marrë parasysh se pak ditë më parë shtruam rrugën e cila lidh vendbanimet e Shoshajës së Poshtme me objektin që po rinovohet komplet, kjo do të jetë një hapësirë moderrne multifunksionale e cila do t’i shërbejë Entit Parashkollor, si dhe Bashkësisë Lokale.

Urime ❤️