Të fundit

Serbi: Nxënësit nga klasa e parë deri në të katërt në klasa me 15 nxënës, nxënësit më të rriturit edhe mësim në shkolla edhe on-line

Shtabi i Krizave ka marrë një vendim që nxënësit nga klasa e parë deri në të katërt të shkollës fillore të ndjekin mësimet në klasa, ku do të ketë maksimum 15 nxënës.

Këta nxënës do të kenë maksimumi katër orë, të cilat do të shkurtohen në 30 minuta, njoftoi RTS.

Klasat do të zhvillohen në përputhje me të gjitha masat epidemiologjike.

Nxënësit më të rritur do të mbajnë mësim në shkolla me të njëjtat masa, por do të kenë një ndërthurje të orëve online dhe orëve në shkolla.