Lajme

Serbëve dhe malazezëve i pengon pse shqiptarët festuan me flamurin e UÇK-së

Serbët e Malit të Zi, ende janë të troditur nga fitorja e shqiptarëve në Tuz, të Malësisë

Pas fitores së partive shqiptare në zgjedhjet e mbajtura dje në Tuz, festime mbrëmë kanë zgjatur deri natën vonë .

Shqiptarët kanë festuar me flamurin e Shqipërisë, si dhe flamujt e UÇK-së, duke kënduar dhe duke brohoritur për “Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës”, – “UCK”.

Portalët serbe i kanë dhënë jehonë të madhe bashkimit të shqiptarëve në Malësi, dhe kanë shprehur frikën për kët bashkim.