Lajme

Selimi: Të gjithë ne që jemi nominuar nga AAK për ministra jemi në politikë që 20 vite

Selim Selimi i nominuar nga AAK;ja si Ministër i Drejtësisë, ka folur në Debat Plus rreth formimit të qeverisë dhe emrat e ministrave të ri në këtë kabinet nga ana e AAK’, përcjell Periskopi.

Ai tha se të gjithë të emëruarit janë që 20 vite në politikë.

“Haradinaj pate premtuar se ne nuk do ta lëmë vendin në ngërc, ai është shprehur i gatshëm për zhbollokimin e instirucioneve. Të gjithë ne që jemi nominuar nga aak për ministra jemi në politik që 20 vite”, tha Selimi në debat