Lajme

Sanxhak/ Me flamurin kombëtar në përkrahje të Sulejman Uglanin

Ismet Azizi përmes një shkrimi në Facebook, ka ndarë një moment të veçante.

Azizi ka publikuar një fotografi ku shihet disa të rinj që mbajnë flamurin kombëtar, dhe janë në përkrahje të Sulejman Uglanin.

Me tej ai shkruan gjithashtu se Uglanin ka gjasa idelae që me PAD -in (SDA ) të formojnë grupin parlamentar.