Të fundit

Salihu takohet me Nagip Arifin

Kryetari i Kuvendit Komunal të Preshevës, Sami Salihu gjatë ditës së sotme ka takur kryetari e Bujanocit Nagip Arifin, përcjell Ministria e Lajmeve.

Salihu është shprehur tejet i kënaqur me takimin e sotshëm më Arifin, ku dhe e ka konsideruar si një bisedë vëllazërore.

Po ashti kryesuesi i Kuvendit vlerëson se bashkpunimi mes komunave Preshevë e Bujanoc është jetik dhe i patjetërsueshëm/ministrialajmeve.com