Bota

Rusia po asgjëson depot e naftës dhe magazinat ushqimore në Ukrainë

Rusia ka filluar t’i shkatërrojë depot e naftës dhe magazinat ushqimore në Ukraine, ka thënë një këshilltar i ministrit të brendshëm të vendit.

Kjo do të thotë se qeveria do të duhet të shpërndajë stoqet e të dyjave në të ardhmen e afërt.

Vadym Denysenko i tha gjithashtu televizionit lokal se Rusia po sjell më shumë forca në rotacion dhe mund të bëjë një përpjekje tjetër për të përcjellë përparimet./abcnews