Bota

Rusia e mbështet Marrëveshjen e Uashingtonit

Ministri i Jashtëm rus Sergei Lavrov ka folur sot në lidhje me marrëveshjen në Uashington midis Kosovës dhe Serbisë.

Ai tha se Rusia e trajton atë si një marrëveshje të arritur midis atyre palëve dhe se ajo ishte bërë në interes të zgjidhjes së situatës.

Lavrov tha sot, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve, se Rusia mbështet të gjitha marrëveshjet e arritura Kosovë-Serbi.