Lajme

“Rrjeti i Bizneseve të Diaspores Shqiptare: ftesë Kryetarit te PDSH-së

  – Me rastin e festës së njëmbëdhjetë vjetorit të Pavarësisë,  të Repubulikës së Kosovës, Rjeti i Bizneseve të Diasporës Shiptare ka organizuar një takim ku i’u është bërë ftesë edhe z.Mustafës njëherit Kryetarit të PDSH-së.Në këtë eveniment vlen të theksohet, se do të jenë të pranishëm edhe shumë figura të njohura të jetës publike.

Ragmi Mustafa po qëndron për vizitë në Berlin të Gjermanisë, ku dhe do të jenë të pranishëm: ish-presidenti i Kosovës Fatmir Sejdiu, ish Shefi i OSBE-së William Wolker, Amademiku Ismail Kadare dhe shumë personalitete te njohura te botes, politike dhe biznesore.