Lajme

Ramiz Lladrovci: “Unë dhe Trump jemi si të njëjtë”

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, e ka krahasuar veten me Presidentin e ShBA-së, Donald Trump.

I ftuar në emisionin Rubikon në Klan Kosova, ai deklaroi se tani në vendin tonë po dalin shifra më të larta me njerëz të infektuar me Covid-19 pasi që ka më shumë mostra, dhe se sipas tij, atëherë kur shifrat ishin më të ulëta, njëra ndër arsyet ishte se kishte më pas mostra për testim.

Kur udhëheqësi i emisionit i vuri në pah se një teori të tillë e ka përmendur më parë edhe presidenti Trump, Lladrovci u shpreh dukë buzëqeshur: “ Si të njëjtë jemi me Donald Trump”.