Të fundit

Qytetarët që aplikuan për ndihmë: “30€ nga 1 nëntori, dhe 20€ në dhjetor”

Ministri i Financave të Serbisë, Sinisha Mali njoftoi sot në profilin e tij në Instagram.

“Qytetarët mbi 18vjeç, të Republikës së Serbisë, të cilët kanë aplikuar për këtë ndihmë, do të marron së pari 30 euro deri në fund të vitit, nga 1 nëntori, dhe pastaj 20 euro në muajin dhjetor,” njoftoi Mali.

“Nëse keni ndërruar bankën ndërkohë dhe keni mbyllur llogarinë, ne do të hapim një llogari të dedikuar në të njëjtën bankë, ku do t’ju paguajmë ndihmën financiare ”, shtoi ai/transmeton MINISTRIAELAJMEVE.