Magazina

Qʋhem VaIentina nga Tirana. Kam lNTERES per NJOHIJE ktʋ ne grup. Ja K0NTAKl im

Nje respekt te madh per grupen ketu, un jame VaIentina nga Tirana, m 0sha 38. Vajize e thjesht dhe pa kompIekse. Kam degju per ket grup shum dhe desha te jem ktu dhe un. Un jam e lnteresuar te nji hem me dike dhe.. Iexo mePOSHT:

Jam lnteresuar t’njih em ketu dhe pse jo te vazhdoijm nese cdo gje shkon mir. Nuk ka probIem nese gjej diken edhe nga Kosova, sepse une jame nga Shqipria, por sesh probIem ngado tjet.. Iexoni akoma:

Kam deshir te jen te sinqert dhe jo genjeshtar, te fort jo te dobt. Ju K0MENTONl dhe beni Iike, se une i Iexoj dhe shikoj. FIm