Lajme

Preshevari që i dhuroi UÇK-së 7 milonë franga

Ushtria Çlirimtare e Kosovës kishte marrë mbështetje e shqiptarëve nga e gjithë bota.

Nexhat Rexhepi nga Presheva është atdhetari që ndihmoi UÇK-në në kohrat më të vështira.

Ai sot akuzohet nga Serbia se i dhuroi UÇK-së shtatë milion franga për armatim.

Në vitet 80’ta dhe 90’ta ishte shef i bankës bullgare dhe disa herë i kanë bërë atentat por Nexhati shpëtoi, thonë disa preshevarë të cilët e njihnin nga afër z.Nexhatin.

Respekt për këtë burrë aq të madh edhe pse sot ika 84 vite por me shëndet të mirë. Respekte! (B.I.)shkruan go&watch.