Të fundit

Preshevari ia le 50 Franka veturës me tabela RKS në Zvicër, “Tfala nga Presheva”

Shumë kosovar pas lebarilizimit të vizave kanë vizituar shtetet europiane me vetura të tyre dhe pa stickersa.

Një Preshevar e kishte pa këtë veturë të parkuar dikund në Cyrih dhe ia ka lënë një mesazh dhe 50 franka zviceriane si përshëndetje dhe mikëpritje.

Fotot i ka publikuar në grupin më të madh “Meraklit e Kerrave” personi i cili ka qenë shumë i lumtur që një shqiptar nga Presheva e ka përshëndetur kështu.

Lëvjzet e shtetasëve të Kosovë në drejtim të vendeve të Bashkimit Europian dhe të tjera po bëhet për dy arësye.