Lajme

Po ‘akuzohen’ në opinion publik: Por, iftari i bënë bashkë Ramush Haradinajn e Hashim Thaçin

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe presidenti Hashim Thaçi, edhe pse tash e sa muaj e thumbojnë, madje edhe e akuzojnë njëri- tjetrin në opinion publik, sidomos në çështjen e bisedimeve me Serbinë, ata sonte i kanë lënë anash këto “armiqësi”.

Në iftarin e shtruar nga ana e kryeministrit Haradinaj për drejtuesit e BIK-ut, është parë edhe presidenti, raporton Miniatria Lajmeve.

Për më shumë shikoni fotot dhe lexoni shkrimin e postuar nga ana e kryeministrit Haradinaj: