Shqipëri

Përmbarimi shkon t’u shembë shtëpinë, familja i vë flakën(foto)

Për të tërhequr vëmendjen disa familje trualli i shtëpisë së të cilave iu kthye pronarëve, ka djegur shtëpinë.

Policia ka ndërhyrë menjëherë për shkak se mes përmbaruesve privatë dhe pronarëve nga një anë dhe pronarët e shtëpisë nga ata tjetër mund të niste një përleshje.

Ndërtesa, e cila ndodhet pranë ArTurbina ka qenë objekt i disa gjyqeve dhe në fund Gjykata i dha të drejtën ish-pronareve.

Por pronarët e ndërtesës kanë pretendime.

Situata është rënduar ndërsa policia ka shoqëruar disa persona të përfshirë në konflikt, teksa kanë ndërhyrë edhe zjarrfikësit që ka shuar flakët.