Të fundit

Pensionistët nesër do ti kenë në llogarit e tyre ndihmën prej 100 eurove

Pensionistëve nesër do t’i akordohen në llogarit e tyre ndihma shtetërore prej 100 eurove.

Ndihma prej 100 eurove, ka filluar të u paguhet atyre nga sot, pra nga nesër penzionerët do të kanë mundësi t’i marrin ato.

Kjo pagese u bë për 950.000 penzionerë në Serbi, ku nga kjo kanë përfituar edhe penzionerët shqiptarë nga Lugina e Preshevës.

Po ashtu dhe qytetarët të cilët marrin ndihmën sociale nuk kanë nevojë të aplikojnë por se ato me automatizëm do ti kalojnë në llogarinë e tyre.