AutoTeknologji

Panairi në Las Vegas/ Automjetet më interesante nga Mercedes-Benz, Audi, BMW

Panairi më i madh i teknologjisë mbahet çdo vit në Las Vegas të SHBA-ve. Këtë vit u organizua nga data 8, deri në 11 Janar.

Aty paraqiten pajisje nga më të ndryshmet, dhe automjetet sigurisht që janë nga më interesantet.
Në edicionin e këtij viti nuk kanë munguar marka të fuqishme si Mercedes-Benz, Audi dhe BMW, por edhe marka të reja nga Kina e nga vende të tjera.

BMW-iNext
Audi-Aicon-2021
Audi-E-tron-prill-qershor-2019
Bell-Nexus-helikopteri-dron-2020
Byton-K-Byte-2021
Byton-M-Byte-Kine-2020
Chrysler-Pacifica-pilot-automatik
Denso-Urban-Moves
Einride-T-pod-Suedi-2018
Electrafly-2021
Furrion-Adonis
honda-autonome-makine-pune
Jeep-Gladiator-Rubicon-pranvere-2019
Karma-Revero
Mercedes-Benz-EQC
Mercedes-Benz-Vision-Urbanetic
Nissan-IMx-2020
Nissan-Leaf-Nismo-RC
Yamaha-Niken
ZF-e.Go-Mover-2020

Dhe nuk pati vetëm makina, por edhe motoçikleta, jahte, helikopterë e dronë. Më poshtë keni më interesantet