Lajme

Osmani: Fillimisht sanksione ndaj Serbisë, pastaj dialogojmë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka thënë se fillimisht duhet të ketë sanksione ndaj Serbisë, pastaj të fillohet me dialog, në samitin e liderëve evropianë në Spanjë.

“Nuk ka arsye për t’u takuar para se të ndërmerren sanksionet ndaj Vuçiqit, fillimisht sanksionet dhe më pas mund të flasim për të tjerat”.

Lajmi në përditësim…