Të fundit

Organizata “Be Active 16” vazhdon realizmin e projektit “Accept the different from your self”

Organizata jo-qeveritare “Be Active vazhdon realizimin e projektit “Accept the different from your self”, ata sot organizuam iftarin e parë për tu solidarizur në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit me agjëruesit e kampit të refugjatëve në stacionin hekurudhor si dhe me mbështetësit dhe bashkëpunëtorët e tyre.