Lajme

Nodh e kundërta, një biznes i vogël në Preshevë ka bërë ulje çmimesh të produkteve të kafesë

Situata alarmante tashmë që është krijuar së fundmi nga virusi Kovid-19, shumcia e qytetarëve nga frika dhe paniku janë drejtuar për në hipermakete, markete dhe shitore të vogla të ndryshme për të blerë produkteve të ushqimoreve bazike, trnansmeton ministrialajmeve.com

Shitorja “Minas 90”, një biznes i vogël që merret me shitblejren e kafesë në qytetin e Preshevës, për shkak të kësaj situate ka vendosur të solidarizohet me qytetarët e vendit duke zbritur kështu çmimoret e produkteve të kafenesë në këto ditë të vështira që po përballen shumica nga qytetarët e vendit tonë.

Pronari i “Minas 90” në deklaratën e dhënë për redaksinë tonë është shprehur se ky gjest solidarë nga ana e tij besonë se do të jetë një shembull për të ndjekur edhe nga shitësit e tjerë të vendit të cilët sipas mundësive të tyre mund të bëjnë gjeste të tilla me produktet e tyre.