Lajme

Një burrë e thërret Haradinajn “Rambo”, përgjigjja e tij është epike

Dje sheshi i Prishtinës ishte mbushur me qytetarë që kishin dalë për t’i parë live Bill Clintonin e Medeleine Albrightin.

E me këta të dy në parakalimin për nder të 20 vjetorit të hyrjes të trupave të NATO-s ishin natyrisht edhe krerët kosovarë.

Gjatë ecjes nëpër sheshin e Prishtinës, një qytetar të cilit po i kalonte kryeministri Ramush Haradinaj e thirri me zë të lartë atë “Rambo”.

Përgjigja e kryeministrit drejtuar qytetarët që e thirri me këtë nofkë ishte epike dhe spontane.

VIDEO :