Lajme

Nisma e Fatmir Limajt me këto rezultate, mbetet jashtë pragut

Nisma Socialdemokrate e Fatmir Limajt tashmë kur janë numëruar mbi 97% e votave, rezulton se ka marrë saktësisht 20 mijë e 59 vota

Kthyer në përqindje i bie 2,59% që për Nismën Socialdemokrate janë të pamjaftueshme për ta kaluar pragun zgjedhor.

Kjo përqindje e votave të publikuara nga KQZ-ja është nga totali i votave të rregullta të zgjedhjeve të 14 shkurtit.

Në rezultat nuk janë të përfshira votat me kusht dhe ato të diasporës. /Albinfo.ch