Lajme

Nga 16-20 Tetor: Festivali ” Ditët e Komedisë Shqiptare ” PRESHEVA 2019

Festivali tashmë tradicional i cili do të filloj nga data 16 deri me 20 tetor tregon se Presheva dhe qytetarët e saj janë artëdashësit më të mëdhenjë të Luginës. Festivali ” Ditët e Komedisë Shqiptare ”
PRESHEVA 2019 – Edicioni i XV-të do të mbahet si çdo herë në objektin e Shtëpisë së Kulturës ” Abdulla Krashnica ” , në Preshevë.