Lajme

Në komunën e Preshevës janë vaksionuar më shumë njerëz se në Kosovë dhe Shqipëri!

Më shumë njerëz janë vaksinuar në komunën e Preshevës sesa në Shqipëri dhe Kosovë, thotë drejtori i Qendrës Shëndetësore në Preshevë, Driton Salihu.

Në Preshevë nga data 29 janar ka filluar dhe rivaksinimi me dozën e dytë të vaksinën kundër virusit korona.

Nga fillimi i vaksinimit e deri më sot në Komunën e Preshevës ka arritur në 851 persona të vaksinuar.