Shqipëri

Monika Kryemadhi: Rama ka për t’i paguar këta lot

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi tha se gazi lotsjellës është më e pakta që mund të bërë kryeministri Edi Rama duke iu betuar se ka për t’i paguar lotët e nënave dhe shqiptarëve.

“Kjo është më e pakta që mund të bëjë Rama. Vërtetë gazi lotsjellës mund të nxjerrë lot nga sytë e shqiptarëve siç ka nxjerrë Rama lot nga sytë e nënave shqiptare por do t’i paguajë këto lot”, tha Kryemadhi.