Showbiz

Michelle Obama i shkruan letër këngëtares së njohur shqiptare: Ka disa fjalë për të

Këngëtarja shqiptare, Bebe Rexha, ka marrë një letër nga Michelle Obama.


Obama e ka falënderuar Beben për mbështetjen në Ditën e Nënshkrimit, ku i ka thënë se shpreson që do të punojnë krah për krah në të ardhmen.

Derisa i ka uruar gjithë të mirat asaj dhe familjes.


“Ne të vlerësojmë dhe shpresojmë që të punojmë krah për krah për të avancuar vlerat tona të përbashkëta dhe vizionin tonë për një të nesërme më të ndritur. Barack dhe unë të dëshirojmë ty dhe më të dashurit e tu më të mirat”, shkruan ndër të tjera Michelle Obama.