Maqedoni

Maqedonia pritet ti hap kufijtë me 1 ose 10 qershor

Komisioni për Sëmundjet infektive në Maqedoninë Veriore vlerësoi se situata epidemiologjike e shkaktuar nga virusi korona është duke u qetësuar dhe se është nën kontroll, kështu që u njoftua se ora olicore do të hiqet gradualisht dhe hapja e kufijve pritet me 1 ose me 10 qershor.

Maqedonia Veriore është nga shtetet e vetme në rajon që ka karantinën shtetërore ende në fuqi, për të cilën dërgohen të gjithë qytetarët që kalojnë kufirin.
Maqedonia veriore ka vendosur orën policore nga dita e diel ora 11:00 deri ditën e martë ora 05:00