Showbiz

Loredana nervozohet dhe ngritet në këmbë për të sqaruar për imazhin e saj

Loredaza Zefi përpos sqarimit në gjuhën shqipe, po përgjigjet ndaj pyetjeve të gazetarëve edhe në gjuhën gjermane.

Pas një kaosi pyetjesh ajo është nxehur duke u ngritur në këmbë ku thotë se njerëzit nuk po e shohin se çfarë po bën ajo me të vërtetë në Zvicër.

Ajo duke bërtitur ka shtuar se ka shpalosur imazhin e saj në saje të prejardhjes nga Kosova ndërsa këtë nuk po e shohin njerëzit dhe mediat.

Aajo ka thënë se askush nuk po e sheh se sa punon ajo në Zvicër, se sa kohë kalon ajo në studio me qëllim që të prodhojë muzikë. Arsyeja e prezencës në konferencë sipas saj ka qenë fokusimi i mediave në jetën e saj, në makinat e shtrenjta dhe se si po i merr ajo paratë.