Shqipëri

”Lolo”, ”qe* bir qe*i”, ”s’të kanë borgj shqiptarët më”… Edi Rama – Ilir Meta, lufta e ashpër politike

Kërcënimet ndërmjet Presidentit dhe Kryeministrit të Shqipërisë kanë vazhduar edhe gjatë vikendit. 

Së fundmi kryeministri Edi Rama e ka quajtur “Lolo” Presidentin Ilir Meta dhe një politikan që sipas Ramës, ka marrë gjithçka nga Shqipëria.