Të fundit

Lajm i mirë për tërheqjen e 100€ atyre që u ka skaduar afati i letërnjoftimit

Qeveria bëri të ditur një lajm të mirë për të gjithë ata që dokumentet e të cilëve kanë skaduar, dhe kjo është se ata ende kanë të drejtë ndihme prej 100 euro.

Të gjithë ata që nuk mund të merrnin dokumentet gjatë krizës, ne i pranojmë ato dokumente me ligj. Por unë po kërkoja një mënyrë dhe ky është një lajm i mirë për rreth 30,000 njerëz, dhe nëse ata paraqesin një kërkesë për dokumente të lëshuara deri më 5 qershor, do të shohim që ata gjithashtu marrin ato 100 euro. Kjo natyrisht do të jetë 15, 20, 30 ditë me vonesë. Thjesht le ta nxjerrin atë dokument, dhe se papërgjegjësia personale nuk është diçka për të cilën mund të mburren, theksoi Vuçiq, transmeton (telegraf i biznesit)

Përkatësisht, deri më tani, rregulli ishte që ata qytetarë, dokumentet e të cilëve skaduan gjatë gjendjes së jashtëzakonshme, të merrnin ndihmë prej 100 euro. Sidoqoftë, Presidenti Vuçiq tani ka njoftuar se po kërkohet një zgjidhje për ata që dokumentet e të cilëve kanë skaduar shumë përpara gjendjes së jashtëzakonshme.