Lajme

Kuvendi i Kosovës e miraton Rezolutën kundër mbajtjes së Referendumit të Serbisë në Kosovë

Kuvendi i Kosovës ka miratuar rezolutën kundër mbajtjes së Referendumit të Serbisë në Kosovë.

Me 76 për, asnjë kundër dhe me një abstenim, Kuvendi e ka miratuar Rezolutën.

Kjo rezolutë i përmban 8 pika, të cilat synim kryesor e kanë mbrojtjen dhe ruajtjen e sovranitetit të vendit.