LajmeTë fundit

Kufiri Miratoc – Llojan: Qeveritë obligojnë brenda 7 ditëve ministrinë e brendshme të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit

Zëvendës kryemininistri i Maqedonisë veriore Bujar Osmani ka njoftuar se Qeveritë e dy shteteve, si e Serbisë dhe Maqedonisë kanë obliguar ministritë e brendshme që prej afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut.

Postimi i plotë:

Karavani ec..prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriu
Sot edhe Qeveria e Sërbisë edhe ajo e Maqedonisë së veriut miratuan tekstin e marrëveshjes për krijimin e Kalimit të përbashkët kufitar Llojan- Miratoc. Dy qeveritë obliguan Ministrat e brendshëm qënë afat prej shtatë ditësh në emër të Qeverive përkatëse të nënshkruajnë marrëveshjet dhe të fillon procedura e ratifikimit në Parlamentin e Sërbisë dhe Maqedonisë së Veriut.