Lajme

Kryetari i ri i BIP m. Ibrahim ef. Ahmedi priti një delegacion nga universiteti Sakaryas të Turqisë

Kryetari i Bashkësisë Islame të Preshevës m. Ibrahim ef. Ahmedi i shoqëruar nga sekretari i medresesë së Luginës së Preshevës prof. Bejtulla ef. Veseli pritën një delegacion nga universiteti Sakaryas të Turqisë i përbërë nga zvendës rektori i universitetit Prof. Dr. Baris Tonguç, drejtori i nxënësve ndërkombëtar Prof. Dr. Hakan Aslan dhe ndimës drejtori Mucahit Ozdemir.

Delegacioni nga Turqia u informua rreth organizimit të jetës fetare në përgjithësi dhe plan-programit mësimorë të medresesë së Luginës së Preshevës në veçanti.

Në këtë takim u bisedua për një bashkëpunim në të ardhmen dhe nxënësit të cilët mbarojnë medresenë tonë t’i vazhdojnë studmet në këtë universitet.

Njofton sektori për informim pran medresesë së Luginës së Preshevës