LajmeTë fundit

Kryetari Arifi prezent në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s në Kosovë

Kryetari i komunës së Preshevës Shqiprim Arifi, gjatë ditës së djeshme ishte i ftuar në ceremoninë e shënimit të 20 vjetorit të hyrjes së NATO-s nē Kosovë.

Kryetari Arifi, pati mundësinë të takoi dhe të komunikoi me shumë figura të njohura të jetës politike vendor dhe ndërkombëtarë, të cilët kontribuan për çlirimin e Kosovës.

Më poshtë i keni disa nga fotografitë e Arifit gjatë ceremonisë së mbrëmshme :