Lajme

Kryeministrja e Serbisë me partneren e saj presin nje femije

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bernabiq (43) dhe partnerja e saj disa vite më e re me moshë, mjekja Milica Gjuriq, së shpejti do të bëhen prindër, raportojnë mediat e Beogradit.

Sipas gazetës “Gloria”, përmes mbarësimit artificial të Milica Gjuriqit, e cila për shkak të shtatzënisë tash disa muaj nuk është parë publikisht me Ana Bernabiqin, ndërsa siç i është thënë gazetës “Gloria” në Qendrën Klinike të Serbisë, më saktësisht në Qendrën për radiologji dhe rezonancë magnetike, ku është e punësuar, ka shkuar në pushim të shtatzënësisë.

Kryeministrja edhe me tutje vazhdon të mbajë qëndrim se nuk flet për opinionin për çështje private.