Lajme

Komuna e Presheves hap konkurs per Avokatin e Komunes se Presheves

Sipas informacioneve që ka siguruar portali Ministria e Lajmeve, eshte hapur konkursi për Avokatin e Komunës së Preshevës.

Por vlen të theksohet se nuk është bërë publike hapja e konkursit.Duke e marre parasysh ligjet perkatese mbi hapjen e vendeve te reja te punes cdo konkurs per vend te punes duhet te publikohet ne faqen e komunës per te cilen shpallet konkursi, ne gazeten zyrtare si dhe ne mediat ne te cilat informohen qytetarët e atij rajoni.

Ne foto-dokument e keni tebashkangjitur edhe konkursin ne fjale.