Të fundit

Koalicioni në Preshevë drejt ndarjes, a do të kemi pushtet të ri lokal?

Sipas informacioneve jo zyrtare redaksia e Ministria e Lajmeve, është njoftuar se koalicioni i pushtetit lokal në Preshevë është duke shkuar drejt ndarjes.

Sipas informacioneve jo zyrtare kryetari aktual i Kuvendit Komunal Sami Salihu dhe njëherit kryetar i Lëvizjes për Reforma i ka njoftuar partnerët e pushtetit lokal ( PVD-në, PDSH-në dhe UDSH-në), për daljen nga koalicioni

Ashtu edhe siç u paralajmrua se pas zgjedhjeve paralmentare të mbajtura me 3 prill, pushteti lokal në Preshevë pritej të shpërbëhej.

Se çfarë do të ndodhë në të vërtet mbetet për tu parë, redaksia jonë do të informojë qytetarët e komunës Preshevës në kohë reale për çdo zhivillim të ri politik.