Lajme

KNSH: Takim me amabasadorin e Shqiperise ne Beograd, Ilir Boçka

Kryetari i Keshillit Kombetar Shqiptare, sot realizoi nje takim me ambasadorin e Shqiperise ne Beograd z.Boçka.

Gjate ketij takimi te sotem, u bisedua per problemet e qytetareve te Lugines se Presheves.Ishte nje takim kontsruktiv, ku perfaqesuesit e KNSH-se i kerkuan ambasadorit perkrahje  dhe me shume mbeshtetje per Luginasit.

Kryetari i KNSH- se gjate vizites ne Beograd realizoi edhe takime te tjera, me perfaqesues te qeverise se Serbise, per te drejtat dhe kerkesat e shqiptareve te Lugines se Presheves, meson ministrialajmeve.