LajmeTë fundit

KKSH i ndau sot mirënjohje post-mortem ish-kryetarit të Këshillit Kombëtar Shqiptar, Jonuz Musliut(Foto)

“Për kontributin e dhënë ndaj çështjes së shqiptarëve të Luginës së Preshevës” dhe “avansimin e të drejtave të shqiptarëve”.

Mirënjohjen e pranoi familja Musliu, ku u pritë nga kryetari Ragmi Mustafa, zv/kryetari Enver Memeti dhe stafi i KKSH me të cilin ish-kryetari bashkëpunoi.

Me datë 15.01.2019
Shërbimi për informim i KKSH-së